X
Ons verhaal in 840 seconden
Discipelschap, Gezin

Ons verhaal in 840 seconden

3 februari 2019 13

En daar zaten we dan… aan tafel bij presentator Jan van den Bosch van Hour of Power. We mochten samen ons verhaal doen over onze belevenissen de afgelopen vier jaar sinds Eline haar ziekte. Komende zondag is het interview op tv.

Half november benaderde de redactie ons. En omdat we wel enthousiast waren op tv te praten over wat we hebben meegemaakt, hadden we een maand geleden in de uitbouw van het huis van Jan van den Bosch in Alphen aan den Rijn een enerverende middag. Warme studiolampen en twee camera’s op ons gericht, klaar om te vertellen…

En nu kunnen we het eindelijk met jullie delen! Bijna dan… En met nog 100.000 tot 150.000 kijkers – het bereik van dit tv-programma.

We hopen dat ons verhaal jullie inspireert, bemoedigt en inzicht geeft in hoe wij in “de winter in ons leven” (het thema van de uitzending) elkaar en God moeten blijven zoeken.

De feiten van de uitzending op een rijtje
Het interview is komende zondag (10 februari) te zien op:


Meer info over Hour of Power vind je hier.

There are 13 comments

 • Betsie schreef:

  Lieve Eline & Michiel, ik heb Hour of Power vast geprogrammeerd, dan kunnen we ’t zeker niet missen, ook al weten we al redelijk veel, we zijn toch benieuwd, tot ziens Pieter ♡ Betsie

 • marjon schreef:

  Dapper hoor, ik heb geen twijfel met jullie talige breinen dat jullie je persoonlijke verhaal goed konden vertellen! We gaan kijken en zijn natuurlijk heel benieuwd!

 • Magda Keijser schreef:

  Ik ga zeker kijken, dapper. Maar ja dat zijn jullie altijd!!!

 • Els Murris-Beekhuizen schreef:

  Net gezien op de tv. Wat een sterk getuigenis! Wat een mooi gezin zijn jullie Ik wens jullie Zijn kracht en Zegen toe!

 • Ann Prent - van den Hooff schreef:

  Wat een mooi gesprek, wij gaan ook door een moeilijke periode heen maar krijgen de kracht van God en steun van zoveel lieve mensen om ons heen🙏Veel steun van Hour of Power 👏

 • Gré van Opstal schreef:

  Net de uitzending gezien. Een mooi gesprek. Heel veel sterkte gewenst.

 • Saskia van Essen schreef:

  Lieve Eline en Michiel, dank jullie wel voor het delen van jullie verhaal! Wij herkennen veel in jullie verhaal en ervaren Gods troost door jullie verhaal heen. Ik heb zelf ook een hersentumor. Ons leven als gezin is voorgoed veranderd en het is zwaar met opgroeiende kinderen om alle ballen in de lucht te houden maar God is goed. Hij is en blijft altijd groter! Door jullie verhaal ervaren wij troost en zien wij dat wij niet het enige gezin zijn in deze situatie. Dankjewel! Hartelijke groet, Saskia van Essen

 • Mooi en bijzonder interview! Voor mij – herstellend van acute leukemie – heel herkenbaar! Ik wens jullie heel veel sterkte en Liefde.

  Leukemie is NIET leuk:
  https://meindertvandijkleukemie.blogspot.com/?m=1

 • Edith schreef:

  Net de uitzending gezien wat een verhaal. Veel kracht, liefde en Gods rijke zegen toegewenst.

 • Menje schreef:

  Dank je wel lieve mensen, het ga jullie goed.

 • Marianneke schreef:

  Wat een prachtige getuigenis in zo’n kort interview.
  Jullie hebben zó prachtig laten horen dat jullie op God blijven vertrouwen en dat er een geweldige liefde tussen jullie samen en God is.
  Mijn gebed is, dat dit tot steun en hulp is voor velen!!😍🙏

 • Bea schreef:

  Wat een bemoedigende getuigenis bij houre of power!wens jullie samen met jullie gezin Gods zegen toe!

 • Ed en Annie schreef:

  We zijn geraakt door jullie getuigenis in de uitzending van Hour of Power! Jullie openheid en eerlijkheid, de steun van de trouwtekst en het gedeelte uit Joh. 11 en speciaal vers 4! Dat komt dan echt binnen hè in zo’n situatie! Al met al een sterk getuigenis en de Heer kreeg alle eer!
  Lieve groet en zegen toegebeden!

 • Laat een reactie achter