X

Over ons

Ons gezin begin december 2014, een paar weken voordat Eline ziek werd. Neeltje was 3,5 jaar, Viktor bijna 2 en Josefien net 5 weken. Michiel 32 en Eline nog net 31.
In onze studententijd verklaarden wij elkaar voorzichtig de liefde, onder de platanen op het pleintje bij de Zuiderkerk in Amsterdam. Verliefd, verloofd, in 2008 getrouwd. En nu zijn we met z’n vijven!

Vijf Nappies aan de Eem:
Michiel & Eline Nap,
Neeltje,
Viktor
en Josefien.

Wij zijn dol op …elkaar, mensen, dansen, praten, lezen, lachen, zingen, bidden, goede films en series kijken, spelletjes doen, natuur, wielrennen, Peppa Big  (sommigen van ons dan…), en het leven in Amersfoort, aan de rivier de Eem.

Trouwens, Michiel werkt als fondswerfcoach voor Navigators, een organisatie die mensen leert leven met Jezus. Eline was tot ze ziek werd lerares Nederlands op het Corderius College in Amersfoort. Nu helpt ze wekelijks als vrijwilliger vluchtelingen die de Nederlandse taal leren. Samen gaan we naar de Kerk van de Nazarener.

Waarom een blog?
De voornaamste reden voor ons om dit blog te beginnen was pragmatisch. Sinds 29 december 2014 weten we dat Eline een hersentumor heeft. Er zijn heel veel mensen die hierin met ons meeleven (dankjewel!!) en dit is gewoon een makkelijke manier om jullie allemaal op de hoogte te houden. Op dit blog vind je daarom up-to-date-informatie over Eline’s gezondheid.

Daarnaast vertellen we graag over hoe we God ervaren in alles wat we meemaken. We zijn christen: we houden van Jezus Christus en willen Hem volgen in ons leven. We zijn enthousiast over Gods liefde en onze relatie met Hem. Wie we zijn en wat we doen is daarmee sterk verweven. Daarom schrijven we hier ook in dit blog over bij de verschillende thema’s. Wat je gedachten daar ook over zijn, weet dat je welkom bent om op dit blog rond te kijken, te lezen en te reageren.

Ons leven is meer dan de ziekte van Eline en we vinden het leuk om te schrijven. Vandaar dat je onder de thema’s Amersfoort, Gezin, Discipelschap en Letters ook schrijfsels over andere onderwerpen vindt.