X
We zijn verhuisd!
Amersfoort, Gezin

We zijn verhuisd!

18 januari 2019 4

We zijn verhuisd! 2,5 jaar geleden al fysiek van Amsterdam naar Amersfoort. Nu ook online. Ons blog heet niet langer Nappies in Mokum, maar vanaf nu Nappies aan de Eem.

Aan de Eem, omdat Amersfoort aan de rivier de Eem ligt. En wij, de Nappies, ons daar in de zomer van 2016 hebben gevestigd, na meer dan een decennium in onze hoofdstad te hebben gewoond.

We gaan door met schrijven over wat ons bezighoudt. En blijven jullie via deze weg op de hoogte houden over Eline’s gezondheid. Op de pagina Over ons vertellen we meer over onszelf en onze redenen voor dit blog.

Grappige feitjes: Amersfoort ontleent zijn naam aan de Eem, omdat de Amer een oudere benaming is voor de Eem. En, de Eem is de enige Nederlandse rivier die begint én eindigt in ons land. Althans, volgens deze bron.

Des te meer reden om toch een beetje trots te zijn op deze 18 kilometer lange rivier, en onze blog ernaar te vernoemen.

Bron afbeelding.

There are 4 comments

 • Jetteke schreef:

  Leuk! Ik woon er ook aan. Fijn om jullie te blijven lezen.

 • Marie schreef:

  Wij missen jullie alle 5 hier in Amsterdam ;(
  Tegelijkertijd zijn we zo blij voor jullie. Wat een prachtig en ruim thuis is jullie gegeven.
  En dat zelfs aan de Eem! (weer wat geleerd 🙂

 • aral schreef:

  Leuk ik woon er ook. Maar ben geboren in Haarlem, aan het Spaarne. Deze rivier begint in Spaarndam (waar mijn vader vandaan komt) en eindigt in het vroegere Haarlemmermeer, nu eindigt hij in de ringvaart rond de Haarlemmermeer! Mijn moeder geboren aan de ringvaart in de Kaag Ik weet niet welke rivier langer is : de Eem of het Spaarne.

 • Laat een reactie achter