X
Discipelschap, Gezin

“Het was saai”

11 februari 2019 4

Ons interview bij Hour of Power staat online. Het is terug te zien via de links in dit blogstuk. En hoe relativerend (en grappig) is het als je op tv bent geweest, je verhaal deelt in alle kwetsbaarheid en je eigen kinderen als eerste reactie na het kijken zeggen: “Het was saai.”

Wij hebben er in ieder geval flink om gelachen. En gelukkig waren we zelf vooral heel blij met het eindresultaat! Wat ons betreft zijn de 14 minuten waarin we vertellen een goed samenvatting van hoe de afgelopen vier jaar zijn geweest. En zoals dat gaat op tv is het kort en krachtig, dus zeker niet volledig. (Lees meer over de aanloop naar de tv-opname in de aankondiging die we schreven.)

Viktor poseert liever met knuffelgroente ‘Victor Vijg’ dan dat hij naar zijn ouders op televisie kijkt. Ook Neeltje en Josefien houden het snel voor gezien.

Dank voor alle reacties tot nu toe. Dat is bemoedigend! Het is ook bijzonder om reacties te lezen van mensen die we helemaal niet kennen, en die getroost, bemoedigd of geïnspireerd zijn doordat ze zich herkennen in ons verhaal.

En er komt vast nog een dag dat onze kinderen het ook zullen waarderen.

Het interview is terug te kijken op de volgende plekken:
– YouTube-kanaal Hour of Power: directe link
– Website Hour of Power: uitzending 10 februari 2019

There are 4 comments

 • lubbien schreef:

  gistermorgen bij vrienden om 8 uur gekeken, waar we logeerden, zij kijken altijd naar hour of P. wij waren allemaal onder de indruk en vriend had tranen in de ogen, hij dacht dit verhaal ken ik…..bleek hij ”groei” te lezen. het is een eerlijk verhaal en jullie hebben veel moeten inleveren maar krijgen ook terug. Het is anders. we herkennen dit ook wel bij onze dochters. Die foto met de kinderen en jullie op TV is natuurlijk uniek ook voor hen later. hartelijke groet, Vrede en alle goeds!

 • Heleen schreef:

  Via de FB-pagina van ‘hour of power’ zag ik jullie interview. Wat mooi! Het ‘niet volmaakt maar wel volwaardig’ zijn blijft hangen en is helpend voor anderen. Bedankt voor het delen.

 • Ankie en Elo Wolswinkel schreef:

  Dank voor jullie openhartig interview! Mooi om jullie verhaal samen te delen met de kijkers.

 • Matthijs schreef:

  Foto met Victor is epic.

 • Laat een reactie achter