X
‘Lijden in geloof’ – interview kerstnummer NAV.Magazine
Discipelschap

‘Lijden in geloof’ – interview kerstnummer NAV.Magazine

25 december 2015 7

“Ik werd wakker en voelde me helemaal niet lekker. Ik had een hele vieze smaak in mijn mond en vroeg om een snoepje. Michiel bracht een teiltje, omdat hij dacht dat ik moest spugen. Ik zei nog: Nee! Ik wil een snoepje! Daarna weet ik niks meer.” De intro van het interview dat Navigator-collega Marieke Boersma-Lensen met ons hield in augustus van dit jaar. Een paar dagen geleden verscheen het in de kersteditie van NAV.Magazine. Het interview is hier te lezen.

Over een paar dagen (29 december) is het alweer een jaar geleden dat Eline rond half zes ’s ochtends plotseling wakker werd, een epileptische aanval kreeg en niet veel later in het ziekenhuis belandde. Drie dagen daarvoor vierden we op Tweede Kerstdag nog nietsvermoedend de 32e verjaardag van Eline. We zijn dankbaar dat we morgen ook de 33e verjaardag van Eline mogen vieren na een hectisch, bizar en onwerkelijk 2015.

We wensen jullie allemaal waardevolle en inspirerende kerstdagen toe. En alvast een bijzonder en liefdevol 2016!

– – –
Het interview in NAV.Magazine is hieronder op verschillende manieren te lezen:
Digitale doorbladerversie van het artikel
– PDF-versie van het artikel: 201512 Interview Eline en Michiel – NAV.Magazine
– De hele editie van NAV.Magazine via de website van Navigators (artikel staat op pagina 8/9)

 

 

There are 7 comments

 • Jetteke schreef:

  Ha Michiel en Eline, wat fijn om zo op de avond van eerste Kerstdag even wat van jullie te lezen. Vanmorgen in de kerk, zittend op het balkon, voor jullie gebeden, zoals altijd. Wat een jaar, met zoveel. Wat er gaat komen weten we niet, maar jullie zijn er nog en onder jullie zijn Zijn eeuwige armen. Dat klinkt cliche en ik vind het ergens lastig om te schrijven, en toch….. het is waar. Lang zul je leven, Eline, lang zul je leven, in de gloria en ik hoop en bid van harte ook op aarde, bij Michiel en de kinderen! Een goede verjaardag morgen! Liefs, Jetteke

 • Rianne & Dik schreef:

  Hoi Eline, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag met elkaar! Groetjes, Rianne en Dik.

 • Gré van Opstal schreef:

  Lieve Eline, van harte gefeliciteerd en ik hoop dat jullie met elkaar een prachtige dag gehad hebben.

 • Ankie en Elo Wolswinkel schreef:

  Dag Eline en Michiel,

  Ook wij feliciteren je van harte met je verjaardag! Het was een zwaar jaar dat achter jullie ligt. We hopen en bidden dat God jullie en de kinderen in het nieuwe jaar nabij zal zijn! Dan is het goed. Hij is er bij, mooi zoals jullie dat beschrijven.
  met lieve groet,

  Ankie en Elo Wolswinkel

 • Marjo schreef:

  He lieve Eline, je was pas jarig ..nog gefeliciteerd! En morgen is het een jaar geleden toen deze tragiek zich afspeelde. Op bergen EN in dalen, ja overal is God…zongen wij vroeger..dit is nu jullie werkelijkheid geworden..met vragen die erbij horen maar waar vaak geen kant en klare antwoorden voor zijn. Het enige antwoord is dat Hij er bij is!!
  Veel liefs, Marjo en Eugene

 • Jolanda schreef:

  Lieve Eline, Michiel en de kids niet te vergeten,
  Wat zijn jullie allemaal toch dapper en sterk in hoeverre dat voor jullie ook zo voelt. We bidden voor jullie en hopen dat je een fijne verjaardag hebt gehad. We weten dat God bij jullie is en dat jullie op Hem mogen leunen. Een hele dikke kus en knuffel van Matthijs, Jolanda & Anna-Sira

 • Liesjet van Dokkum schreef:

  Lieve Eline,

  Ik weet niet of je mij direct kan plaatsen, maar een vriendinnetje en oud-huisgenootje van Sytske. Middels dit berichtje wil ik je graag laten weten hoezeer ik jouw en jullie kracht bewonder. Het enorme vertrouwen dat telkens weer spreekt uit de verschillende woorden die jullie schrijven. Het licht dat jullie telkens weten te vinden, zelfs in de meest donkere momenten. Ik leef je mee en denk aan jou en je gezin.

  Veel liefs,
  Liesjet

 • Laat een reactie achter